Sensitivitet er et must for endring samfunnet!

Sensitivitet er et must for endring i samfunnet!

 

Du som er sensitiv er din egen merkevare! YES - akkurat du har ulike forskjeller i din unike måte å være sensitiv på. Jeg har møtt deg der ute som kan skille på hvilken som helst lyd i løpet av sekunder, og jeg har møtt på deg med utrolige evner innenfor matlaging - du sanser hvilke smaker som passer bra i lag - på tvers av hva `normalen` måtte fortelle deg. Jeg har møtt utrolig mange ganger på deg som reagerer ULTRA KJAPT utover det vanlige menneskelige i ulike situasjoner - og dine prestasjoner er alltid like perfekt.

 

DU ER UNIK <3

 

Forskjellene i samfunnet kommer tydeligere frem for den sensitive - den sensitive vet hva man kan gjøre for å skape mindre konflikt mens samfunnet ser sitt snitt til at den sensitive `burde tilvennes det normale`  for det er ikke til å unngå å skjule at man skiller seg ut - og her er stedet hvor den sensitive begår første feil. Den sensitive prøver å gjemme vekk egne storslåtte evner - evner som både kan inspirere til egen fremgang i eget personlig liv og hvem du vil tiltrekke inn i ditt liv... og disse samme evnene er eksakt hva vårt samfunn har et sterkt behov for nå i dag! Hvorfor spør du kanskje? Helt enkelt fordi vår verden ikke fungerer slik den skal i dag. For å gå mer omstendig til verks, vi kriger, skaper frykt, er uenige, blir syke... og alt starter i grunn med enkeltmennesket.

 

Enkeltmennesket er oss alle det - det er oss alle som behøver å bli sett.

 

Vi ALLE behøver å bli sett, vi har et stort behov for å bli verdsatt slik at vi kan finne frem til våres sanne indre evner og det mennesket vi kom her til vår verden for å bli. Vi lever i et samfunn hvor vi tror utseendet er hva som forteller om hvor snilt eller dyktig et menneske er, og er vi så heldige at vi har papirer som noen har skrevet under på med kjapp underskrift så har vi jo svaret vi lengter ett på svarthvitt - nå har du verdi. Først nå har du et yrke... fort det lar seg gjøre at vi tenker at yrket beskriver det mennesket vi er. Vi frarøver oss selv vår egen personlighet, vi gjør som `alle andre` verden har jo alltid fungert på dette viset?

 

Klart dette skaper ekstra vansker med å være sensitiv... en ting er at man selv merker man ikke føler tilhørighet noe sted - i tillegg merker man at alle andre føler en form for tilhørighet i denne ensomme fasaden - hvor vi tenker vårt arbeide er alt, vi tror vi blir lykkelige av penger, av å ha et pent ytre. Vi skaper stor redsel i oss selv, penger er ment å sirkulere rundt, penger er det VI som avgjør om har verdi eller ikke. Vi har bestemt at penger har verdi - og slik er det. For nå. Vi lytter til baksnakket til våre venner og familie om andre vi ikke tør slippe nær  (gjerne en sensitiv sjel som prøver å leve godt i skjul - enda det vil forbli en umulighet! for ham eller henne, eller hen) Vi ser i media hvordan vår verden er, eller gjør vi nå det? Kan det være slik at media finner ut av hva som får mest `likes`? Kan det være media sjekker hva andre vil sponse? Kan det være de ulike mediene hiver seg på med det samme et tema blir populært? JA, SÅ KLART! Vi baserer mye av vår hverdag på egen frykt, vi leser om det vi bekymrer oss for, tenker på det vi gruer oss for, klandrer økonomien og all tiden vi velger selv å bruke på arbeidet vårt - også blir det sjeldnere vi tar oss tid for oss selv. Vi verdsettes ikke og maktmisbruket får fortsette - vi verdsetter heller ikke oss selv og vårt eget selvstendige selskap. Vi mangler fred. Vi må jo bruke vår tid gitt nyttig eller hva? Når vi først så tar oss tiden både kropp og sjel så sårt behøver ender vi opp sjokkerte over oss selv!

 

`Det var så kjedelig og førte til så mange negative tanker denne alenetiden at det er best jeg dra på kino, eller på den nye restauranten for å spise...`

 

Vi blir skrekkslagne når vi får tid for oss selv - for da kommer alt dette innvendige grumset vi har spart på i så altfor lang tid... opp til overflaten! Vi tror dette `ubevisste smusset` av tankjør er det mennesket vi er blitt...

 

Ved å sette av jevnlig tid til deg selv - så kan du få det så mye bedre. Observer dine tanker. Si til deg selv `Der var det en kjærlig tanke` `Dette var en negativ tanke` `Dette var noe jeg så på tv i går` etter en stund kommer stillheten i deg, også kanskje svarene du leter etter om du vil utføre denne øvelsen ofte ( så ofte som det DU behøver) Ved å innføre tid for deg selv og ved å observere egne tanker så vil du finne tilbake til kjernen i deg selv. Denne metoden er kjent av Louise L.  Hays.

 

 

 

En  nærmere beskrivelse av det sensitive mennesket...

 

 

Du som er sensitiv er mer i kontakt med deg selv - du MÅ simpelthen ta deg tid for deg selv. Kanskje ørene dine ikke klarer mer trafikk?  Kanskje du må øve deg på å tolerere flere lyder? Dette er fullstendig mulig. Dette er jeg svært bevisst på selv - og jeg vil alltid søke tilbake til skogen, til meditasjon, til yoga - TIL PUSTEN. Vi som er svært sensitive er fullstendig klar over hva som foregår her i verden, og ikke alltid er vi like klar over hva vi kan bidra med. Vi tenker mer, vi opplever mer av små hendelser, vi er rett og slett MER TILSTEDE. Derfor kan vi oppleve det som svært ekstremt å leve i en verden hvor andre lider - og vi lider for og MED DEM. Du må ikke glemme at DU er din egen MERKEVARE <3

 

Her får du se flere bilder av dagens lille utflukt her i Lillehammer by :-)

Den største utfordringen for en sensitiv sjel ( ja, det er hva du er) er å gripe fatt dine kreative evner! Du som er innom mine sider vet kanskje at jeg lager mye med hendene ( skriver/ tegner/ 3D/ musikk + ++) foruten dette så er jeg svært praktisk anlagt også - noe som har forvirret meg i årrekker. Jeg kunne jo ha arbeidet med `alt` - heldigvis har jeg innsett at jeg er alt den jeg skal være ( og med resten av livet foran meg for stadig å lære mer) og jeg er glad for det mennesket jeg er. Du er hel slik du er akkurat her og nå, jeg vil fortelle deg det. Jeg tenker forresten ikke kreativ i den forstand at du nødvendigvis skal skape slik en kunstner gjør. Om du har en innvendig drøm som du ikke våger å følge... som vil skape løsninger for vårt samfunn - så er dette den intuitive delen av deg som forteller at du kom hit for å gi løsninger til vår verden. Hva hvis du ikke vet hva du kom her for? Ta deg tid for deg selv, gå til et fredelig sted, returner fast til dette fredelige stedet så ofte det lar seg gjøre med alt det du bærer i deg. Snart vil forurensede tanker fra andre/ samfunnet, minner og sorg, og ikke minst tanker om at du skal være og bli mer og mer ... snarlig vil alt  gli helt vekk.

 

Nå vil du få rede på hvem du kom her for å være.

 

DEG SELV!

 

VÆR ALT DU KAN - nå i dag.

 

Jeg har undret lenge over dette - kan det være vi alle er sensitive? Noen befinner seg kun på den andre siden, de har vandret for lenge i gråsonen, mistet kontakten med seg selv?

 

Gjerne kommenter under om DU er sensitiv :-)